Hello world!

Kiemelt

Kedves Látogató! Hello World

Tücsi, a házi kedvenc - Hello world!Talán hihetetlennek tűnik, de ez a honlap -ez az oldal – amit a videókban is bemutattam – valóban létezik. Szándékosan hagytam (majdnem) érintetlenül azon célból, hogy itt üdvözölhessem Önt. Ha a videókat mégsem látta, úgy azt megteheti a Samle Page-re kattintva, ott ugyanis az összeset egybe gyűjtöttem.

Bízom benne, hogy továbbra sem adta fel a blogkészítéssel kapcsolatos szándékait. Ha bármiben a segítségére tudok lenni a továbbiakban, akkor kérem Önt, tegyen egy látogatást a How Can I Make A Blog – How To Create A WordPress Blog honlapomon. Igaz, hogy az oldal angol nyelvű, de igyekeztem minden lépést közérthetően leírni.

Ezeket az oldalakat – személyesen, egymagam – azért készítettem, hogy lehetőséget tudjak ad az alapok elsajátítása tekintetében mindazoknak, akik a blogozásra akarják adni a fejüket. Őszintén megvallva, nem kevés munkám fekszik bennük…

Köszönöm a látogatást!

Oláh Gyula  - kicsi arcképOláh Gyula
okl. villamosmérnök
az oldal tulajdonosa

 

U.I.: Ha kedve van hozzá hagyhat commentet, akár csak gyakorlás céljából is. A megjegyzések megjelenés előtt moderálásra kerülnek.

Kutya altatás

Kutya altatás

Anyád! sorozat: https://www.youtube.com/user/anyadherby
Gameplay csatornám:
http://www.youtube.com/user/GameplayHErBY
Dia csatornája: https://www.youtube.com/user/FilmDia
Honlap: http://herbytv.com
FB: https://www.facebook.com/herbyoldal
Twitter: https://twitter.com/DelyPeter
Instagram: http://instagram.com/delypeter
Email: herbyvazze@gmail.com
Online filmek: http://cucckombo.com
Támogatás: http://herbytv.com/tamogatas/

“Magyar kolibri” – kacsafarkú szender (Macroglossum stellatarum)

“Magyar kolibri” – kacsafarkú szender (Macroglossum stellatarum)

És végül van egy nappal repülő szenderfajunk is, amely felbukkan a legkisebb, legeldugottabb kertben is, ha ott virágot talál. A kissé zömök kacsafarkú szender (Macroglossum stellatarum) megáll a levegőben egy-egy virág előtt, szívogat egy ideig, majd villámgyorsan odébb surran. Jellemző a hátsó szárnyak rozsdásba hajló narancs-sárga színe és a potroha végén lévő fekete-fehér „kacsafark”. Már kora tavasszal megjelenik és egészen az ősz derekáig, októberig repül. Leggyakrabban a déli fekvésű, melegebb kertekben találkozhatunk vele. http://www.agraroldal.hu/magyar-kolibrik-a-szenderek.html

Nyiregyházi Állatpark VideoZOO 2012 ősz

Nyiregyházi Állatpark  VideoZOO 2012 ősz

A Nyíregyházi Állatpark a várostól 5 km-re a sóstói üdülőövezetben található.
Az Állatpark ebben a természetes, szinte háborítatlan környezetben kapott helyet egy tölgyerdő mélyén.